Onze Menu en Lunch
Vanaf vrijdag 29 maart
Menu St - Malo
à 52 €
Hapje ( Loempia met Kip) vooraf
—
Brie uit de Oven met Honing, Walnoten en Thym
of
Grijze Garnalenkroketten met krokante Peterselie en Citroen
of
1/2d. holle Oesters “Ostendaises” op ijs
en Rode wijnazijn met Sjalotten ( + 3 € )
of
Belgische Asperges met Sint Jacobsnootjes,
Rivierkreeftjes en Saffraansaus ( + 3 € )
of
Tom Yam Koong met Scampi’s en Thaise Groentjes
—
Gebakken Noordzeetongetjes ( 3 st. ) met Slaatje en Frietjes
of
Kabeljauw uit de Oven met Vleestomaat, Look, Basilicum en Pijnboompitten
of
Lamsfilet met Asperges, Zeekraal en Lamsoor
of
Filet Pur ( 250 gr.) met groene Pepersaus, Sla en Frietjes ( supl. + 6 € )
—
Dessertkeuze ( zie Kaart )
Kaart
Voorgerechten.
De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas 18.00
Voorgerechten uit de Menu St-MaloOostendse Oesters of Asperges met Sint Jacobsnootjes ( + 3 € ) 22.00
Assortiment van gestoomde Dim Sum in Bamboe Mandje met Thaise Sausjes 17.00
Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze 18.00
Hoofdschotels / Plats
Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes 24.00
Scampi’s in rode Curry met Kokos, Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst 30.00
Hoofdschotels uit de menu St-Malo 33.00
( Filet Pur , 250 gr. + 6 € )
Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes 39.00
Keuze Lunch & Thai Lunch
26 euro
( Ook op zondag )
Gemarineerde Zalm met Thaise Kruiden
of
Scampi-kroketjes met Citroengras
of
Garnalenkroketjes met Garnituur ( + 2 € )
of
Vissoepje, Toasts en Rouille
of
Tom Yam Koong
Pittig Soepje met Scampi’s en Groentjes
—
Kipblokjes in groene Thaise Curry,Groentjes en Jasmijnrijst
of
Gebakken Zeetongetjes ( 2 st. ) met Slaatje en Frietjes
of
Rundsteak “Tagliata” met Rucola en Parmezaan
De lunch enkel ’s middags en niet op feestdagen
Uit de Homarium Kreeft 550 gr.
60 €
Belle Vue
Grillé Kruidenboter -
Thaï Style