Onze Menu en Lunch

Vanaf vrijdag 29 maart

 Menu  St - Malo 
à 52 €
 
Hapje ( Loempia met Kip) vooraf
Brie uit de Oven met Honing, Walnoten en Thym
of 
Grijze Garnalenkroketten met krokante Peterselie en Citroen
of 
1/2d. holle Oesters “Ostendaises” op ijs 
en Rode wijnazijn met Sjalotten  ( + 3 € )
of 
Belgische Asperges met Sint Jacobsnootjes, 
Rivierkreeftjes en Saffraansaus ( + 3 € )
of 
Tom Yam Koong met Scampi’s en Thaise Groentjes
— 
Gebakken Noordzeetongetjes ( 3 st. ) met Slaatje en Frietjes
of 
Kabeljauw uit de Oven met Vleestomaat, Look, Basilicum en Pijnboompitten
of 
Lamsfilet met Asperges, Zeekraal en Lamsoor 
of
Filet Pur ( 250 gr.) met groene Pepersaus, Sla en Frietjes ( supl. + 6 € )
Dessertkeuze ( zie Kaart )
 
 
 
 
 
 
Kaart 
 
 
Voorgerechten. 
 
 
De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas 18.00
 
Voorgerechten uit de Menu St-MaloOostendse Oesters  of Asperges met Sint Jacobsnootjes ( + 3 € ) 22.00
 
Assortiment van gestoomde Dim Sum in Bamboe Mandje met  Thaise Sausjes 17.00
 
Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze 18.00
 
 
 
Hoofdschotels  /  Plats
 
 
Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes  24.00
 
Scampi’s in rode Curry met Kokos, Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst 30.00
 
Hoofdschotels uit de menu St-Malo 33.00
( Filet Pur , 250 gr. +  6 € )
 
 
Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes 39.00
 
 
Keuze Lunch  & Thai Lunch 
26 euro 
( Ook op zondag  )
 
 
Gemarineerde Zalm met Thaise Kruiden
of 
Scampi-kroketjes met Citroengras
of
Garnalenkroketjes met Garnituur ( + 2 € )
of 
Vissoepje, Toasts en Rouille
of 
Tom Yam Koong
Pittig Soepje met Scampi’s en Groentjes
Kipblokjes in groene Thaise Curry,Groentjes en Jasmijnrijst
of 
Gebakken Zeetongetjes ( 2 st. ) met Slaatje en Frietjes
of 
Rundsteak “Tagliata” met Rucola en Parmezaan
 
 
 
 De lunch enkel ’s middags en niet op feestdagen
    
 
Uit de Homarium  Kreeft 550 gr.
60 €  
 
Belle Vue
Grillé Kruidenboter -
Thaï Style