Onze Menu en Lunch
Menu St - Malo
à 50 €
Hapje ( Loempia met Kip) vooraf
—
Reebok Terrine, Gelei van witte Porto, Notenbroodje
en wilde Veenbes Konfijt
of
Grijze Garnalenkroketten met krokante Peterselie en Citroen
of
Oostendse holle Oesters “Ostendaises” op ijs
en Rode wijnazijn met Sjalotten ( + 3 € )
of
Schartongfilets ( Vis van het Jaar ) gepaneerd in Panko met Tartaarsaus
—
Gebakken Noordzeetongetjes ( 3 st. ) met Slaatje en Frietjes
of
Thaise groene Viscurry met Jasmijnrijst
of
Chateaubriand met Jagersaus en Bospaddestoelen
of - ou
Hertenrugfilet met rode Wijnsaus
gepocheerd Appeltje, Veenbesjes en mini - kroketjes ( +3 € )
—
Dessertkeuze ( zie Kaart )
Kaart
Voorgerechten
De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas 17.00
Garnalenkroketjes met krokante Peterselie en Citroen 20.00
Voorgerechten uit de Menu St-Malo
( Oostendse Oesters + 3 € ) 20.00
Assortiment van gestoomde Dim Sum in Bamboe Mandje met Thaise Sausjes 17.00
Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze. 18.00
Hoofdschotels
Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes 24.00
Scampi’s in rode Curry met Kokos, Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst 30.00
Hoofdschotels uit de menu St-Malo
( supl. Hertfilet + 3 € ). 32.00
Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes 39.00
Ossenhaas met groene Pepersaus, Slaatje en Frietjes 39.00
Keuze Lunch & Thai Lunch
26 euro
Gemarineerde Zalm met Thaise Kruiden
of
Garnalenkroketjes met Garnituur
of
Vissoepje, Toasts en Rouille
of
Tom Yam Koong
Pittig Soepje met Scampi’s en Groentjes
—
Kipblokjes in groene Thaise Curry, Groentjes en Jasmijnrijst
of
Gebakken Zeetongetjes ( 2 st. ) met Slaatje en Frietjes
of
Rundsteak “Tagliata” met Rucola en Parmezaan
De lunch enkel ’s middags en niet op feestdagen
Uit de Homarium Kreeft
550-600 gr. Dagprijs
Belle Vue
Grillé Kruidenboter
Thaï Style