Notre carte

Voorgerechten - Entrées
 
De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas
La Soupe de Poissons du Chef, 
Toasts aux Rouille et Fromage 14.50
 
Garnalenkroketjes met krokante Peterselie en Citroen
Croquettes de Crevettes grises, Persille et Citron 16.00
 
1/2 d. “Ostendaises”, Oostendse holle Oesters 
op ijs geserveerd, Sjalotjes in rode Wijnazijn
1/2 d. d’Ostendaises” Huîtres creuses d’Ostende 
servis sur Glace, 
Echalotes au Vinaigre de Vin rouge 19.00
 
Drie bereidingen van gerookte Zalm,
Truffel, Zeewier en Rode Biet, aangepaste Kroepoek
Trois préparations de Saumon fumé, 
Truffe, Algues et Betterave rouge, 
Beignets de Crevettes assortis 17.00
 
Wildburgertjes met Appel en Veenbessen
Petits“Burgers” de Gibier, Pommes et Airelles 16.00
 
Wilde Eendenpastei met Krokant Deeglaagje
Terrine de Canard Sauvage en Croûte 16.00
 
 Hoofdschotels  - Plats Consistants
 
Tongetjes (3 stuks) gebakken in Hoeveboter, 
Sla en Frietjes
Solettes Meunière (3pièces), 
poêlées au Beurre du Ferme, Salade mixte 
et Pommes Frites 25.00
 
Mini Bouillabaisse met Langoustine 
en diverse Vissoorten
Mini Bouillabaisse aux langoustine, 
et Poissons divers    36.00
 
Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes
La grande Sole de la Mer du Nord, 
Salade mixte et Frites 36.00
 
Filet pur natuur met gemengde Sla en Frietjes
Filet pur nature, Salade mixte et Pommes Frites 29.00
 
Champignonsaus of Pepersaus of Kruidenboter
Sauce Champignons ou Poivre vert ou Beurre d”Herbes 3.00
 
Hertenkroon met Pepersaus, 
Spitskool met Spekjes en Aardappelkroketten
Couronne de Cerf, Sauce au Poivre
Chou pointu et Pommes Croquettes 28.00