Notre carte

Voorgerechten - Entrées

De vissoep van de chef, toastjes met rouille en kaas

La soupe de poissons du chef, toasts aux rouille et fromage

€ 14.50

Garnalenkroketjes met krokante peterselie en citroen

Croquettes de crevettes grises, persille et citron

€ 16.00

1/2 d. oesters op ijs geserveerd, sjalotjes in rode wijnazijn

1/2 d. d'huîtres servi sur glace, échalotes aux vinaigre de vin rouge

€ 17.00

Tonijn, gebakken en koud geserveerd met Arbequina olijfolie, parmesanschilfers, kerstomaat en basilicum

Thon, cuit et servi froid, servi avec l'huîle Arbequino, flocons de parmesan, tomates cerises et basilic

€ 17.00

 

 

Hoofdschotels - Plats consistants

Tongetjes (3 stuks) gebakken in hoeveboter, sla en frietjes

Solettes meunière (3 pièces), poêlées au beurre du ferme, salade mixte et pommes frites

€ 25.00

Mini bouillabaisse met langoustine en diverse vissoorten

Mini bouillabaisse aux langoustine, et poissons divers

€ 36.00

Grote gebakken Noordzeetong met sla en frietjes

La grande sole de la Mer du Nord, salade mixte et frites

€ 36.00

Filet pur natuur met gemengde sla en frietjes

Filet pur nature, salade mixte et pommes frites

€ 29.00

Champignonsaus of pepersaus of kruidenboter

Sauce champignons ou poivre vert ou beurre d'herbes

€ 3.00

 

 

Baby kreeften uit onze homarium - Homards bébés vivants 350 gr.

Belle Vue

Gekookt in een krachtige bouillon en opgediend met sla, tomaat, ei, mayonnaise en cocktailsaus

Cuit dans un court bouillon et servi de salade, tomates, oeuf, mayonnaise et sauce cocktail

€ 26.00

Grilled

Gegrild met kruidenboter en tuinkruiden, met rijst

Grillé au beurre aux fines herbes et servi avec du riz

€ 27.00

Thai Style (spicy)

Gekookt in een bouillon met Thaise groentjes, jasmijnrijst

Servi dans une bouillon aux légumes Thaïlandais, servi de riz jasmin

€ 27.00