Onze kaart

Menu St-Malo à 47 €

 

Hapje ( Loempia met Kip) vooraf 

Amuse ( Lumpia au Poulet)

 

 

Tonijn in Schijfjes met “Raz el Hanout”

Parmesanschilfers, Raketsla en Kerstomaat

Tranches de Thon avec “Raz el Hanout”

Flocons de Parmesan, Roquette et Tomates Cérises

of - ou 

1/2 d. “Ostendaises”, Oostendse holle Oesters op ijs geserveerd,

Sjalotjes in rode Wijnazijn ( + 2 € )

1/2 d. d’Ostendaises” Huîtres creuses d’Ostende servis sur Glace, 

Echalotes au Vinaigre de Vin rouge (+ 2 € )

of - ou

Gemarineerde verse Zalm “Nam Jim” op Thaise Wijze 

op Basis van Limoen, Chili en Koriander

Saumon frais mariné, Façon Thaïlandais 

au Base de Citron vert, Piments et Coriandre

of - ou

Grijze Garnalenkroketten

Croquettes de Crevettes grises

 

 

Gebakken Noordzeetongetjes ( 3 st. ) 

met Slaatje en Frietjes

Solettes ( 3 pc.) de la Mer du Nord “ Meunière” 

Salade et Frites

of - ou

Eend in rode Curry met Ananas, Groentjes en Thaise Jasmijnrijst

Scampis aux Curry Rouge, Légumes et Ris Jasmin de Thaïlande

of - ou

Babykreeft Belle Vue met Mayonnaise en Cocktailsaus

Bébé Homard Belle Vue, Sauce Mayonaise et Cocktail

 

 

Dessertkeuze

 

Choix de Desserts

 

 

 

 

 

Keuze Lunch & Thai Lunch au Choix 24 euro

 
 
 
Gemarineerde Zalm met Thaise Kruiden
Saumon mariné aux Herbes de Thaïlande 
of - ou
Garnalenkroketjes met Garnituur
Croquette de Crevettes avec Garniture
of - ou
Vissoepje, Toasts en Rouille
Soupe de Poissons, Toasts et Rouille
of – ou
Tom Yam Koong
Pittig Soepje met Scampi’s en Groentjes
Soupe au Piments, Scampis et Légumes
 
 
 
Kipblokjes in groene Thaise Curry,
Groentjes en Jasmijnrijst
Poulet au Curry vert, Légumes Thaïlandaises et Riz Jasmin
of - ou 
Gebakken Zeetongetjes ( 2 st. ) met Slaatje en Frietjes
Solettes Meunières ( 2 pc. ) , Salade Mixte et Pommes Frites
of –ou
Rundsteak “Tagliata” met Rucola en Parmezaan
Steak de Boeuf “ Tagliata” avec Rucola et Parmesan
 
 
 
 
 
De lunche enkel ’s middags en niet op zon- en feestdagen
Le lunche seulement à midi  pas le dimanche et les jours de fériés
 
 

 

 

Voorgerechten - Entrées

 

 

De Vissoep van de Chef, 

Toastjes met Rouille en Kaas

La Soupe de Poissons du Chef, 

Toasts aux Rouille et Fromage 16.00

 

Garnalenkroketjes 

met krokante Peterselie en Citroen

Croquettes de Crevettes grises, 

Persille et Citron 16.00

 

1/2 d. “Ostendaises”, Oostendse holle Oesters 

op ijs geserveerd, Sjalotjes in rode Wijnazijn

1/2 d. d’Ostendaises” Huîtres creuses d’Ostende 

servis sur Glace, 

Echalotes au Vinaigre de Vin rouge 19.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdschotels  - Plats Consistants

 

 

Tongetjes (3 stuks) gebakken in Hoeveboter, 

Sla en Frietjes

Solettes Meunière (3pièces), 

poêlées au Beurre du Ferme, Salade mixte 

et Pommes Frites 27.00

 

Mini Bouillabaisse met Langoustine 

en diverse Vissoorten

Mini Bouillabaisse aux langoustine, 

et Poissons divers   36.00

 

Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes

La grande Sole de la Mer du Nord, 

Salade mixte et Frites 36.00

 

Filet pur natuur met gemengde Sla en Frietjes

Filet pur nature, Salade mixte et Pommes Frites 31.00

 

 

 

Baby-Kreeften uit onze Homarium

Homards-Baby Vivants ( 350-400 gr.)

 

 

Belle Vue  28.00

Gekookt in een krachtige Bouillon 

en opgediend met Sla,

Tomaat, ei, Mayonnaise en Cocktailsaus

Cuit dans un Court Bouillon et servi de Salade, 

Tomates, Oeuf, Mayonnaise et Sauce Cocktail

 

Thai Style ( spicy )  29.00

Gekookt in een Bouillon met Thaise  Groentjes, Jasmijnrijst

Servi dans une Bouillon aux Légumes Thaïlandais, 

servi de Riz Jasmin

 

Allergeneninformatie: vraag ernaar

De samenstelling van de producten kan wijzigen.

Thaise Voorgerechten - Entrées Thaïs

 

Tom Kha Kai

Kippensoep met Kokos, Koriander 

en afgewerkt met Chili-olie 

Bouillon de Poulet au Lait de Coco, 

Coriandre et Huile Piquante 14.00

 

TomYam Khung

Een kruidenbouillon met Scampi’s, 

geparfumeerd met limoengras en koriander

Un bouillon d’herbes aux Scampis, 

parfumé à la citronnelle et coriandre 16.00

 

Assortiment van gestoomde Dim Sum 

in Bamboe Mandje met  Thaise Sausjes

Assortiment de Dim Sum à la Vapeur, servi dans 

une Boite de Bambou et Sauces Thaïlandaises 15.00

 

Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze

Saumon Cru et Mariné “ Nam Jim” 

Façon Thaïlandais 16.00

 

 

 

 

Thaise Hoofdschotels - Plats Thaïlandais

 

 

Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes

Poulet aux Curry vert, Coco et Légumes Thaï 23.00

 

Eend met rode Curry, Kokos, 

Thaise Groentjes en Ananas

Canard au curry rouge, Coco, 

Légumes Thaï et Ananas 25.00

 

Scampi’s in rode Curry met Kokos, 

Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst

Scampis au Curry rouge, Ananas 

et Légumes Thaïlandaises, Riz Jasmin 25.00

 

Scampi’s met gele Curry op Thaise Wijze

Les Scampis aux Curry Jaune, Façon Thaïlande 25.00

 

Thaise groene Vis Curry

Curry vert de Poisson Façon Thaïlande 26.00

 

Rundvlees in Oestersaus met Groentjes en Munt

Boeuf aux Légumes dans le Wok 

et Sauce d’Huîtres et Menthe 26.00

 

“Pad Kra Prao Gai”

Gewokt en gehakte Kipfilet met Thaise Groentjes, 

Look, Chili en “Holy Basil”

Filet de Blanc de Poulet,  haché et préparé au Wok,

Légumes Thaïlandais, Ail , Piment et Basilic Thaï 25.00

 

Massaman Curry van Kip met Pinda’s 

en Thaise Groentjes

Curry Massaman de Poulet avec des Cacahouètes, 

Légumes Thaïlandais 23.00

 

Combinatie van Scampi’s en Kipreepjes 

in Oestersaus

Combination de Scampis et Tranches de Poulet, 

Sauce Huîtres 25.00