Menu Herfst

Menu St-Malo à 47 € 

 

Hapje ( Loempia met Kip) vooraf

Amuse ( Lumpia au Poulet)

 

 

Slaatje van gerookte Eendenborst met Eendenlever, 

Vijg, rode Biet en Kwartelei

Salade de Maigret de Canard fumé, Foie de Canard, 

Figue, Betterave rouge et Oeuf de Caille

of - ou 

1/2 d. “Ostendaises”, Oostendse holle Oesters op ijs geserveerd,

Sjalotjes in rode Wijnazijn ( + 2 € )

1/2 d. d’Ostendaises” Huîtres creuses d’Ostende servis sur Glace, 

Echalotes au Vinaigre de Vin rouge (+ 2 € )

of - ou

Toast met Bospaddestoelen verrijkt met een Carpaccio van Sint Jacobsvrucht, 

Coulis van groene Kruiden

Toast aux Champignons de Bois enrichi d’ une Carpaccio de Coquille St-Jaques

Coulis de Herbes vertes

of - ou

Grijze Garnalenkroketten met krokante Peterselie en Citroen

Croquettes de Crevettes grises, Persille croquante et Citron

 

 

Gebakken Noordzeetongetjes ( 3 st. ) met Slaatje en Frietjes

Solettes ( 3 pc.) de la Mer du Nord “ Meunière” Salade et Frites

of - ou

Scampi’s Zoet-Zuur met Cashew en Ananas

Scampis Aigre-Doux, Noix de Cashew et Ananas

of - ou

Kroontje van Everzwijn met Bospaddestoelen 

en gebakken Wintergroentjes in Brunoise

Couronne de Marcassin aux Champignons du Bois, 

Brunoise de Légumes Hivernale

 

 

Dessertkeuze ( zie Kaart )

Choix de Desserts ( Voir Carte )