Menu Herfst

1/2 d. “Ostendaises”, Oostendse holle Oesters op ijs geserveerd,
Sjalotjes in rode Wijnazijn ( + 2 € )
1/2 d. d’Ostendaises” Huîtres creuses d’Ostende servis sur Glace, 
Echalotes au Vinaigre de Vin rouge (+ 2 € )
of - ou
Drie bereidingen van gerookte Zalm,
Truffel, Zeewier en Rode Biet
aangepaste Kroepoek
Trois préparations de Saumon fumé, 
Truffe, Algues et Betterave rouge,
Beignets de Crevettes assortis 
of - ou 
Wildburgertjes met Appel en Veenbessen
Petits“Burgers” de Gibier, Pommes et Airelles
of - ou
Wilde Eendenpastei met Krokant Deeglaagje
Terrine de Canard Sauvage en Croûte
Gebakken Noordzeetongetjes ( 3 st. ) 
met Slaatje en Frietjes
Solettes ( 3 pc.) de la Mer du Nord “ Meunière” 
Salade et Frites
of - ou
Scampi’s in rode Curry met Ananas, Groentjes en Thaise Jasmijnrijst
Scampis aux Curry Rouge, Légumes et Ris Jasmin de Thaïlande
of - ou
Hertenkroon met Been, Pepersaus, 
Spitskool met Spekjes en Aardappelkroketten
Couronne de Cerf à l’Os, Sauce au Poivre
Chou pointu et Pommes Croquettes
Dessertkaart
Carte des Desserts
of - ou
Irish Coffee ( + €4 )