A la Carte

Kaart

 

Voorgerechten. 

 

De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas 17.00

 

Garnalenkroketjes met krokante Peterselie en Citroen 18.00

 

Voorgerechten uit de Menu St-Malo

Oostendse Oesters + 3 €  17,00

 

Assortiment van gestoomde Dim Sum 

in Bamboe Mandje met  Thaise Sausjes 16.00

 

Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise  Wijze 17.00

 

Hoofdschotels

 

Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes 24.00

 

Scampi’s in rode Curry met Kokos, Ananas en Thaise Groentjes, 27.00

 

Hoofdschotels uit de menu St-Malo 

Bouillabaisse  + 3 €.       29.00

 

Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes 39.00

 

Ossenhaas met groene Pepersaus, Slaatje en Frietjes  38.00