A la Carte

Kaart 

 

Voorgerechten. 

 

De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas 17.00

 

Garnalenkroketjes 

met krokante Peterselie en Citroen 19.00

 

Voorgerechten uit de Menu St-Malo

( Oostendse Oesters + 3 € ) 19.00

 

Assortiment van gestoomde Dim Sum 

in Bamboe Mandje met  Thaise Sausjes 17.00

 

Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze 18.00

 

 

Hoofdschotels  

 

Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes  24.00

Scampi’s in rode Curry met Kokos, 

Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst  29.00

 

Hoofdschotels uit de menu St-Malo

( Kreeft + 6 € ) 29.00

 

Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes 39.00

 

Ossenhaas met groene Pepersaus, Slaatje en Frietjes 38.00