A la Carte

Kaart - Carte

 

Voorgerechten.

 

De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas 17.00

Garnalenkroketjes met krokante Peterselie en Citroen 18.00

Voorgerechten uit de Menu St-Malo.      18.00

Oostendse Oesters + 3 €

Assortiment van gestoomde Dim Sum in Bamboe Mandje met  Thaise Sausjes 16.00

Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze 17.00

 

Hoofdschotels 

 

Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes 24.00

Scampi’s in rode Curry met Kokos,  Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst  27.00

Hoofdschotels uit de menu St-Malo.   29.00

Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes 39.00

Ossenhaas met groene Pepersaus, Slaatje en Frietjes    38.00