A la Carte

 
Voorgerechten - Entrées
 
De Vissoep van de Chef, Toastjes met Rouille en Kaas
La Soupe de Poissons du Chef, Toasts aux Rouille et Fromage 16.00
 
Garnalenkroketjes met krokante Peterselie en Citroen
Croquettes de Crevettes grises, Persille et Citron 17.00
 
Gegrilde Tonijn in Tataki met Arbequina Olijfolie, Parmesanschilfers, zongedroogde Tomaatjes en Pijnboompitjes
Thon grillé “en Tataki” Huile d’Olives Arbequina, Flocons de Parmesan, Tomates séchées et Pignons de Pin         17.00
 
Belgische Asperges op Vlaamse Wijze
Asperges Belges à la flamande 18.00
 
1/2 d. “Ostendaises”, Oostendse holle Oesters op ijs geserveerd, Sjalotjes in rode Wijnazijn
1/2 d. d’Ostendaises” Huîtres creuses d’Ostende servis sur Glace, Echalotes au Vinaigre de Vin rouge 19.00
 
 
Hoofdschotels  - Plats Consistants
 
Tongetjes (3 stuks) gebakken in HoeveboterSla en Frietjes
Solettes Meunière (3pièces), poêlées au Beurre du Ferme, Salade mixte et Pommes Frites 27.00
 
 
Grote gebakken Noordzeetong met Sla en Frietjes
Grande Sole de la Mer du Nord, Salade et Frites 36.00
 
Haasje van Kabeljauw met Belgische Asperges, Natuuraardappelen en Mousselinesaus
Dos de Cabillaud, Asperges Belges, Pommes Natures et Sauce Mousseline 28.00
 
Filet pur natuur / nature 33.00
Met pepersaus / au Poivre vert + 3.00
 
 
Thaise Voorgerechten - Entrées Thaïs
 
Tom Kha Kai
Kippensoep met Kokos, Koriander en afgewerkt met Chili-olie 
Bouillon de Poulet au Lait de Coco, Coriandre et Huile Piquante 14.00
 
TomYam Khung
Een kruidenbouillon met Scampi’s, geparfumeerd met limoengras en koriander
Un bouillon d’herbes aux Scampis, parfumé à la citronnelle et coriandre 16.00
 
Pittig gehakte Kipfilet met Thaise Basilicum 
Filet de Poulet haché au Piments et Basilic Thaï 15.00
 
Assortiment van gestoomde Dim Sum in Bamboe Mandje met  Thaise Sausjes
Assortiment de Dim Sum à la Vapeur, servi dans une Boite de Bambou et Sauces Thaïlandaises 15.00
 
Gemarineerde verse Zalm “ Nam Jim” op Thaise Wijze
Saumon Cru et Mariné “ Nam Jim” Façon Thaïlandais 16.00
 
 
Thaise Hoofdschotels - Plats Thaïlandais
 
Kip in Groene Curry, Kokos en Thaise Groentjes
Poulet aux Curry vert, Coco et Légumes Thaï 23.00
 
Eend met rode Curry, Kokos, Thaise Groentjes en Ananas
Canard au curry rouge, Coco, Légumes Thaï et Ananas 25.00
 
Scampi’s in rode Curry met Kokos, Ananas en Thaise Groentjes, Jasmijnrijst
Scampis au Curry rouge, Ananas et Légumes Thaïlandaises, Riz Jasmin 25.00
 
Scampi’s met gele Curry op Thaise Wijze
Les Scampis aux Curry Jaune, Façon Thaïlande 25.00
 
Thaise groene Vis Curry
Curry vert de Poisson Façon Thaïlande 26.00
 
Rundvlees in Oestersaus met Groentjes en Munt
Boeuf aux Légumes dans le Wok et Sauce d’Huîtres et Menthe 26.00
 
“Pad Kra Prao Gai”
Gewokt en gehakte Kipfilet met Thaise Groentjes, Look, Chili en “Holy Basil”
Filet de Blanc de Poulet,  haché et préparé au Wok,Légumes Thaïlandais, Ail , Piment et Basilic Thaï 25.00
 
Massaman Curry van Kip met Pinda’s en Thaise Groentjes
Curry Massaman de Poulet avec des Cacahouètes, Légumes Thaïlandais 23.00
 
Combinatie van Scampi’s en Kipreepjes in Oestersaus
Combination de Scampis et Tranches de Poulet, Sauce Huîtres 25.00
 
Zeewolffilet met Paksoi, Bamboescheuten, Sesam en Thaise Basilicum
Filet de Loup de Mer, Sesame, Pousses de Bambou, Paksoi et Basilic Thaï        27.00